Pandispan cu struguri

Printeaza

Pandispan cu struguri din: oua, lamaie, zahar, faina, ulei, lapte, praf de copt, struguri, zahar pudra.

Ingrediente:Pandispan cu struguri

  • 4 oua
  • 1 lamaie
  • 350 g zahar
  • 350 g faina
  • 50 ml ulei
  • 200 ml lapte
  • praf de copt
  • struguri albi
  • zahar pudra

 

Mod de preparare:

Frecam 150 g g zahar cu galbenusurile si coaja de lamaie. Turnam uleiul treptat, adaugam laptele si presaram faina amestecata cu praful de copt.

Separat batem albusurile spuma. Adaugam restul de 200 g zahar si sucul de lamaie.

Batem pana se intareste din nou. Adaugam spuma in compozitie si omogenizam. Turnam compozitia intr-o forma unsa cu unt si presaram boabele de struguri.

Coacem 60 de minute la foc moderat. Scoatem din forma si pudram cu zahar farin.

Pandispan cu struguri

Pandispan cu struguri

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • pandispan cu struguri

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.