Pandispan cu struguri
PrinteazaPandispan cu struguri din: oua, lamaie, zahar, faina, ulei, lapte, praf de copt, struguri, zahar pudra.
Ingrediente:
- 4 oua
- 1 lamaie
- 350 g zahar
- 350 g faina
- 50 ml ulei
- 200 ml lapte
- praf de copt
- struguri albi
- zahar pudra
Mod de preparare:
Frecam 150 g g zahar cu galbenusurile si coaja de lamaie. Turnam uleiul treptat, adaugam laptele si presaram faina amestecata cu praful de copt.
Separat batem albusurile spuma. Adaugam restul de 200 g zahar si sucul de lamaie.
Batem pana se intareste din nou. Adaugam spuma in compozitie si omogenizam. Turnam compozitia intr-o forma unsa cu unt si presaram boabele de struguri.
Coacem 60 de minute la foc moderat. Scoatem din forma si pudram cu zahar farin.
Pandispan cu struguri
Pofta buna!
Incoming search terms:
- pandispan cu struguri
A fost bun pandispanul?