Pandispan cu suc de portocale

Printeaza

Pandispan cu suc de portocale din: suc de portocale, ulei, zahăr, ouă, praf de copt, făină.

Ingrediente:Pandispan_cu_suc_de_portocale

  • 3/4 pahar suc de portocale
  •  1/3 pahar ulei
  • 1,5 pahar zahăr
  • 6 ouă
  • 3 linguriţe praf de copt
  • 2 pahare făină

Mod de preparare:

Amesteci uleiul, sucul, găl­benuşurile şi 1 pahar de zahăr. Apoi adaugi făina amestecată în prealabil cu praful de copt.

Baţi separat albuşurile cu o jumătate pahar de zahăr. Amesteci atent cele 2 compoziţii.

Torni compoziţia într-o tavă de chec unsă cu unt şi tapetata cu făină, apoi introduci în cuptor, la foc moderat (circa 180 grade C).

După 40 de minute verifici dacă s-a copt şi, dacă mai este nevoie, mai laşi 10 minute.

Pandispan cu suc de portocale

Pandispan_cu_suc_de_portocale

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.