Pandispan cu suc de portocale
PrinteazaPandispan cu suc de portocale din: suc de portocale, ulei, zahăr, ouă, praf de copt, făină.
- 3/4 pahar suc de portocale
- 1/3 pahar ulei
- 1,5 pahar zahăr
- 6 ouă
- 3 linguriţe praf de copt
- 2 pahare făină
Mod de preparare:
Amesteci uleiul, sucul, gălbenuşurile şi 1 pahar de zahăr. Apoi adaugi făina amestecată în prealabil cu praful de copt.
Baţi separat albuşurile cu o jumătate pahar de zahăr. Amesteci atent cele 2 compoziţii.
Torni compoziţia într-o tavă de chec unsă cu unt şi tapetata cu făină, apoi introduci în cuptor, la foc moderat (circa 180 grade C).
După 40 de minute verifici dacă s-a copt şi, dacă mai este nevoie, mai laşi 10 minute.
Pandispan cu suc de portocale
Pofta buna!