Pandispan Daria
PrinteazaPandispan Daria din: suc de portocale, ulei, zahar, oua, praf de copt, faina, portocala.
- 3/4 pahar suc de portocale
- 1/3 pahar ulei
- 1 1/2 pahar zahăr
- 6 ouă
- 1 linguriţă praf de copt
- 2 pahare făină
- 1 linguriţă coajă de portocală
Mod de preparare:
Amesteci uleiul, sucul, gălbenuşurile şi 1 pahar de zahăr. Adaugi făina amestecată cu praful de copt. Baţi albuşurile foarte bine cu 1/2 pahar de zahăr.
Amesteci uşor cele 2 compoziţii. Torni compoziţia într-o tavă de chec unsă cu unt şi tapetată cu făină. Introduci tava la cuptor pentru 40 de minute, la foc potrivit. Laşi să se răcească în cuptor şi pudrezi cu zahăr.
Pandispan Daria
Pofta buna!