Pandispan Daria

Printeaza

Pandispan Daria din: suc de portocale, ulei, zahar, oua, praf de copt, faina, portocala.

Ingrediente:Pandispan Daria

  • 3/4 pahar suc de portocale
  • 1/3 pahar ulei
  • 1 1/2 pahar zahăr
  • 6 ouă
  • 1 linguriţă praf de copt
  • 2 pahare făină
  • 1 linguriţă coajă de portocală

 

Mod de preparare:

Amesteci uleiul, sucul, gălbenuşurile şi 1 pahar de zahăr. Adaugi făina amestecată cu praful de copt. Baţi albuşurile foarte bine cu 1/2 pahar de zahăr.

Amesteci uşor cele 2 compoziţii. Torni compoziţia într-o tavă de chec unsă cu unt şi tapetată cu făină. Introduci tava la cuptor pentru 40 de minute, la foc potrivit. Laşi să se răcească în cuptor şi pudrezi cu zahăr.

 

Pandispan Daria

Pandispan Daria

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.