Pandispan delicios cu lamaie

Printeaza

Pandispan delicios cu lamaie din: oua, zahar, zahar vanilat, sare, coaja de lamaie.

 

Ingrediente:

  • 6 ouă
  • 6 linguri zahăr
  • 6 linguri făină
  • 1 plic zahăr vanilat
  • puţină sare
  • coaja rasă de la o lămâie

 

Mod de preparare:

Pandispan delicios cu lamaie: Baţi bine ouăle întregi cu zahărul, până se formează ca o cremă, iar volumul lor a crescut de două sau trei ori.

Adaugi şi făina, sarea, zahărul va­nilat, coaja rasă de lămâ­ie şi mai baţi puţin.

Torni compoziţia într-o formă unsă cu unt şi tapetată cu hârtie de copt.

Introduci pandişpanul în cuptor, la foc potrivit, pen­tru aproximativ 1 oră.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.