Pandispan delicios cu visine

Printeaza

Pandispan delicios cu visine din: oua, faina, zahar, ulei, visine.

Ingrediente:

  • 8 ouă
  • 10 linguri făină
  • 8 linguri zahăr
  • 2 linguri ulei
  • 300 g vişine

 

 

Mod de preparare Pandispan delicios cu visine:

Speli vişinele şi le scoţi sâmburii, apoi le dai prin 2 linguri de făină.

Baţi albuşurile spumă cu zahărul. Separat, freci gălbenuşurile cu uleiul, apoi le încorporezi în albuşuri.

Cerni cele 8 linguri de făină şi le încorporezi în amestec, apoi torni aluatul într-o formă tapetată.

Aşezi deasupra vişinele şi dai la cuptorul încins 30-40 de minute.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.