Pandispan cu mure din: mure, prune, oua, zahar, faina. Ingrediente: 1 castronel mure 10 prune mari 6 ouă 6 linguri zahăr 6 linguri făină 2 pliculeţe zahăr vanilat Mod de preparare: Speli prunele, le scoţi sâmburii şi, dacă sunt prea mari, le tai bucăţele, apoi le presari cu un pliculeţ de zahăr vanilat. Pui […]
Pandispan cu dulceata de visine
PrinteazaPandispan cu dulceata de visine din: oua, faina, zahar, lapte, ulei, praf de copt, dulceata de visine, cacao, ness.
- 4 ouă
- 250 g făină
- 300 g zahăr
- 250 ml lapte
- 250 ml ulei
- 2 pliculeţe zahăr vanilat
- 1 plic praf de copt
- 5 linguri dulceaţă de vişine
- 1 lingură cacao
- 1 lingură ness
Mod de preparare:
Baţi ouăle cu zahărul, până obţii o cremă care creşte în volum. Adaugi apoi uleiul în fir subţire şi mixezi.
La fel procedezi şi cu laptele. Apoi încorporezi treptat făina, amestecată cu praful de copt şi cu zahărul vanilat.
Crema obţinută o împărţi în trei. Una rămâne simplă, în cea de-a doua pui cacaua şi nessul, iar în cea de-a treia dulceaţa de vişine.
Intr-o tavă pentru cuptor (mai mică), unsă cu ulei, pui cu o lingură prima cremă în formă de cerc, apoi deasupra pui la fel şi crema cu cacao şi nes, iar la final crema cu dulceaţă.
Poţi pune compoziţiile în tăvi rotunde sau în tăvi de chec.
Aici torni la început o parte din prima cremă, apoi cea de cacao şi la final cea cu dulceaţă, apoi restul din cea simplă.
Laşi să se coacă 35-40 de minute.
Pofta buna!
Pandispan fraged cu mere
Pandispan fraged cu mere din: oua, zahar, faina, ulei, mere, pere. Ingrediente: 6 oua 250 g zahar 400 g făina 50 ml ulei 1 plic praf copt 1 kg mere 300 g pere Mod de preparare: Separi albuşurile de gălbenuşuri. Baţi albuşurile spumă cu zahărul. Mixezi gălbenuşurile cu sarea, uleiul şi praful de copt. […]
Pofta buna!
Incoming search terms:
- https://www restaurantedelux ro/pandispan-dulceata-visine html
- pandispan cu dulceata
- pandispan cu dulceata de visine
- pandişpan cu gem