Pandispan fraged cu mere

Printeaza

Pandispan fraged cu mere din: oua, zahar, faina, ulei, mere, pere.

Ingrediente:Pandispan fraged cu mere

  • 6 oua
  • 250 g zahar
  • 400 g făina
  • 50 ml ulei
  • 1 plic praf copt
  • 1 kg mere
  • 300 g pere

 

Mod de preparare:

Separi albuşurile de gălbenuşuri. Baţi albuşurile spumă cu zahărul. Mixezi gălbenuşurile cu sarea, uleiul şi praful de copt. Combini albuşurile cu gălbenuşurile şi adaugi făina, apoi omogenizezi.

Cureţi fructele, le razi şi le amesteci cu zahăr şi scorţişoară. Tapetezi o tavă cu unt şi făină şi torni 1/2 din compoziţie. Intinzi merele şi perele stoarse bine, torni restul de compoziţie şi coci pentru 40 de minute, la foc mediu.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.