Pandispan gustos cu cirese

Printeaza

Pandispan gustos cu cirese din: oua, ulei, faina, zahar, cirese.

Ingrediente:Pandispan_cu_cirese

  • 5 ouă mari
  • 5 linguri cu ulei
  • 1 cană cu făină
  • 1 cană cu zahăr coajă de lămâie
  • 5-6 plicuri cu zahăr vanilat
  • 500 g cireşe
  • unt şi făină, pentru tapetat tava

 

Mod de preparare:

Bate albuşurile spumă până se întăresc.

Adaugă treptat zahărul şi bate în continuare. Intre timp, freacă uleiul cu cele cinci gălbenuşuri. Adaugă gălbenuşurile frecate peste spuma de albuşuri, zahărul vanilat şi coaja de lămâie.

Folosind o lingură de lemn, încorporează făina în compoziţie, amestecând de jos în sus. Unge cu unt tava de copt şi tapeteaz-o cu făină.

Toarnă compoziţia, presară cireşele fără sâmburi şi introdu tava în cuptorul preîncălzit pentru 45 de minute. Pudrează cu zahăr tos şi taie prăjitura după ce s-a răcit.

Pandispan gustos cu cirese

Pandispan_cu_cirese

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.