Tort Aerat de Ciocolata – Reteta Pandispan din: oua, zahar, faina, cacao, praf de copt, ciocolata neagra, frisca, extract de vanilie. Pandispanul, sau blatul aerat, este un desert clasic cu origini in bucataria europeana. Aceasta varianta de Tort Aerat de Ciocolata adauga un twist delicios prin incorporarea ciocolatei. El a devenit popular in Europa in […]
Pandispan cu crema de iaurt din: oua, zahar, faina, sare, portocale, miere, iaurt, gelatina. Ingredinte: Pentru blat: 7 ouă 210 g zahăr 210 g făină 1 praf de sare coaja rasă de la 1 portocală 150 ml suc de portocale Pentru cremă: sucul de la 1 portocală 1/2 apă caldă dintr-un pahar 2 linguri miere […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.