Pandispan cu suc de lamaie din: lamaie, oua, faina, zahar, ulei, zahar pudra.
Ingrediente:
1 lamaie
6 oua
1 cana de faina
1 cana de zahar
150 ml ulei
3-4 lingurite zahar pudra
Mod de preparare:
Separi albusurile de galbenusuri. Speli lamaia, otai in jumatate si o storci.
Bati albusurile spuma, apoi adaugi zaharul, treptat, in reprize. Pui pe rand si galbenusurile. Amesteci.
Tot in reprize incorporezi si faina, apoi uleiul si zeama de lamaie. Amesteci bine.
Incingi cuptorul. Torni toata compozitia intr-o tava tapetata in preatabil si lasi la foc mediu, aproximativ 45 de minute sau pana trece testul scobitorii.
Daca vrei sa obtii o crusta crocanta, tii mai mult la cuptor sau acelasi timp, dar la foc mai mare.
Cand e gata, lasi sa se raceasca 10 minute si apoi presari zaharul pudra.
Pandispan cu mure din: mure, prune, oua, zahar, faina. Ingrediente: 1 castronel mure 10 prune mari 6 ouă 6 linguri zahăr 6 linguri făină 2 pliculeţe zahăr vanilat Mod de preparare: Speli prunele, le scoţi sâmburii şi, dacă sunt prea mari, le tai bucăţele, apoi le presari cu un pliculeţ de zahăr vanilat. Pui […]
Pandispan fraged cu mere din: oua, zahar, faina, ulei, mere, pere. Ingrediente: 6 oua 250 g zahar 400 g făina 50 ml ulei 1 plic praf copt 1 kg mere 300 g pere Mod de preparare: Separi albuşurile de gălbenuşuri. Baţi albuşurile spumă cu zahărul. Mixezi gălbenuşurile cu sarea, uleiul şi praful de copt. […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.