Pane de cartofi noi

Printeaza

Pane de cartofi noi

Ingrediente:

  • 1/2 kg cartofi noi
  • 2 ouă
  • 3 linguri pesmet
  • 3 linguri făină
  • 100 g caşcaval
  • sare
  • ulei

 

Mod de preparare:

Pane de cartofi noi: Speli cartofii, îi pui la fiert cu tot cu coajă. între timp, dai caşcavalul pe râzătoare şi-l amesteci cu pesmet şi puţină sare.

Când au fiert cartofii, îi cureţi de coajă, îi tai rondele, îi dai prin făină, apoi

prin ou bătut şi prin  pesmetul amestecat cu caşcaval. Prăjeşti rondelele în mult ulei încins şi când sunt gata, le scoţi pe o farfurie.

Le poţi servi ca garnitură la friptură sau cu o salată de sezon.

 

 

Poftă bună!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.