Pane de varza cu sunca si cascaval
PrinteazaPane de varza cu sunca si cascaval din: varza dulce, sunca, cascaval, faina, pesmet, oua, sare.
Ingrediente:
- 1 varză dulce
- 150 g şuncă
- 150 g caşcaval
- 4 linguri făină
- 4 linguri pesmet
- 3-4 ouă
- sare
Mod de preparare:
Opăreşti varza în apă clocotită cu sare şi după ce s-a răcit şi s-a scurs îi desfaci frunzele. Tai apoi şunca şi caşcavalul felii subţiri.
Aşezi apoi o frunză de varză, o felie de caşcaval, o altă frunză, o felie de şuncă şi termini cu o frunză de varză.
Presezi pacheţelul de varză puţin, apoi îl treci prin făină, ou şi pesmet şi-l prăjeşti în ulei încins. La fel procedezi şi cu varza, şunca şi caşcavalul rămase.
Pofta buna!
N-arata rau deloc.