Pane de legume

Printeaza

Pane de legume din: dovlecei, vinete, oua, pesmet, ulei de masline, sare, marar, piper, patrunjel, cascaval, usturoi si ulei.

Ingrediente:

  • 3-4 dovlecei
  • 2 vinete
  • 3-4 oua
  • 300 g pesmet
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • sare
  • marar
  • piper
  • patrunjel
  • 150 g cascaval
  • 4 catei usturoi
  • ulei pentru prajit

 

Mod de preparare:

Se spală vinetele si dovleceii şi se feliază. Vinetele se asază în sită si se presară sare. Se lasă să se scurgă câteva minute.

Dovleceii se şterg cu un şervet absorbant. Se bat ouăle cu sare si piper si se adaugă caşcavalul ras, mărarul si pătrunjelul tocat mărunt.

Vinetele se perpelesc 2-3 minute în puţin ulei de măsline. Se adaugă si usturoi pisat, pentru aromă. Se scot si se scurg de grăsime.

Vinetele si dovleceii se trec prin pesmet si ou si se prăjesc în uleiul usor încins. Se ser­vesc cu diferite sosuri sau salate.

Pane de legume

Pofta buna!

 

2 comentarii

  1. eu am pus si ciuperci, au iesit ft gustoase

  2. O sa incerc si eu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.