Dovlecei Pane cu Parmezan în Air Fryer din: dovlecei, ou, pesmet, parmezan, usturoi, paprika, sare, piper, ulei. Descoperă secretul unei cină delicioase și ușoare cu această rețetă de dovlecei pane cu parmezan preparați în Air Fryer. Perfect crocanți la exterior și suculenți în interior, acești dovlecei nu doar că sunt o opțiune sănătoasă, dar aduc […]
Pane de pui cu sos de legume
PrinteazaPane de pui cu sos de legume din: piept de pui, seminte de mac, seminte de susan, oua, faina, ardei gras, ceapa, rosii, pasta de tomate, masline, sare, piper.
Ingrediente:
- 600g piept de pui
- 2 linguri seminţe de mac
- 2 linguri seminţe de susan
- 2 ouă
- 1 lingură făină
- 2 ardei graşi
- 1 ceapa
- 4 roşii mări
- 1 linguriţă pasta de tomate
- 100g măsline fără sâmburi
- sare
- piper
Mod de preparare Pane de pui cu sos de legume:
Tăiaţi carnea în felii de 1cm grosime, pe care condimentaţi- le cu sare şi piper.
Amestecaţi făina cu ouăle bătute, treceţi prin amestec carnea apoi prin seminţele de susan şi de mac.
Prăjiţi feliile pe ambele părţi. Separat, căliţi ceapa şi ardeiul tăiate în feliuţe.
După 3-4 minute, adăugaţi pasta de tomate, roşiile şi măslinele. Condimentaţi şi mai fierbeţi 10 minute.
Pofta buna!
Dovlecei Pane cu Parmezan în Air Fryer
Cascaval Pane cu Nucsoara si Migdale
Cascaval Pane cu Nucsoara si Migdale din: cascaval, migdale, faina, oua, nucsoara, ulei, sare, piper. Gătitul poate fi o experiență creativă și plină de surprize, chiar și atunci când vine vorba de rețete tradiționale precum cascavalul pane. Cascavalul pane, de obicei preparat cu pesmet sau făină, a fost transformat într-un adevărat deliciu pentru papilele gustative, […]
Cotlet de Porc Pane – Rețetă Delicioasă
Cotlet de Porc Pane – Rețetă Delicioasă din: cotlet de porc, sare, piper, oua, pesmet, faina, ulei vegetal. Cotletul de porc pane este un preparat clasic și iubit în bucătăria internațională. Această rețetă a cucerit inimile gurmanzilor din întreaga lume datorită texturii fragede a cărnii de porc, acoperite cu un strat crocant și arome delicioase. […]