Pane de salau cu garnitura
PrinteazaPane de salau cu garnitura din: file de salau, sare, piper, pesmet picant, ulei, cartofi, usturoi, salata verde si patrunjel.
- 800 g file de salau
- sare
- piper
- pesmet picant cu boia si usturoi
- ulei pentru prajit
pentru garnitura:
- 800 g cartofi
- o capatana usturoi
- salata verde
- o legatura patrunjel
Mod de preparare:
Se condimentează cu sare şi piper bucăţile de file. Separat, se bat ouăle şi se pune pesmetul într-un bol. Se feliază şalăul şi apoi se trece prin pesmet-ou-pesmet. Se prăjesc bucăţile de şalău în uleiul încins în prealabil şi se lasă să se scurgă pe un şervet absorbant de bucătărie.
Se curăţă cartofii, se spală şi se feliază. Se scurg de apă, se freacă cu sare şi cu usturoi pisat şi se prăjesc în uleiul încins. Şalăul pane se serveşte cu garnitura de cartofi şi cu salată. Se ornează cu pătrunjel.
Pane de salau cu garnitura
Pofta buna!
Incoming search terms:
- salau pane cu garnitura