Pangasius cu sos de iaurt

Printeaza

Pangasius cu sos de iaurt din: file de pangasius, ulei, ghimbir, sare, piper, iaurt, mustar, patrunjel, usturoi.

Ingrediente:Pangasius cu sos de iaurt

  • 2 bucăţi mari de file de pangasius
  • ulei de măsline
  • sare
  • piper
  • pudră de ghimbir

Pentru sos:

  • 1 cutie mică iaurt degresat
  • 1/2 linguriţă muştar
  • câteva frunze de pătrunjel
  • 1 căţel de usturoi mare
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Tai fileul de pangasius în bucăţi potrivite şi îl condimentezi pe ambele părţi. Prăjeşti peştele într-o tigaie cu puţin ulei de măsline şi puţină apă.

Laşi să scadă zeama şi să se rumenească puţin peştele pe ambele părţi.

Pui într-un bol înalt iaurtul, muştarul, condimentele, frunzele de pătrunjel şi usturoiul pisat. Mixezi cu ajutorul blenderului vertical, până la obţinerea unei paste fine, pe care o condimentezi după gust.

Serveşti bucăţile de pangasius alături de sosul de iaurt şi de un vin alb.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.