Pangasius cu sos de iaurt
PrinteazaPangasius cu sos de iaurt din: file de pangasius, ulei, ghimbir, sare, piper, iaurt, mustar, patrunjel, usturoi.
- 2 bucăţi mari de file de pangasius
- ulei de măsline
- sare
- piper
- pudră de ghimbir
Pentru sos:
- 1 cutie mică iaurt degresat
- 1/2 linguriţă muştar
- câteva frunze de pătrunjel
- 1 căţel de usturoi mare
- sare
- piper
Mod de preparare:
Tai fileul de pangasius în bucăţi potrivite şi îl condimentezi pe ambele părţi. Prăjeşti peştele într-o tigaie cu puţin ulei de măsline şi puţină apă.
Laşi să scadă zeama şi să se rumenească puţin peştele pe ambele părţi.
Pui într-un bol înalt iaurtul, muştarul, condimentele, frunzele de pătrunjel şi usturoiul pisat. Mixezi cu ajutorul blenderului vertical, până la obţinerea unei paste fine, pe care o condimentezi după gust.
Serveşti bucăţile de pangasius alături de sosul de iaurt şi de un vin alb.
Pofta buna!