Panna cota cu mango si rosii confiate cu piure de fructul pasiunii

Printeaza

Panna cota cu mango si rosii confiate cu piure de fructul pasiunii din: manfo, zahar, smantana, apa, foi de gelatina, rosii, fructul pasiunii.

Ingrediente:Panna_cota_cu_mango_si_rosii_confiate_cu_piure_de_fructul_pasiunii

  • 1 mango
  • 250 g zahar
  • 100 ml apa
  • 500gr smantana
  • 3 foi gelatina

Ingrediente rosii confiate:

  • 2 rosii
  • 50 g zahar
  • 1 fructul pasiunii
  • 30 ml apa

 

Mod de preparare:

Rosiile trebuie se baga in apa fierbinte 15 secunde, apoi se racesc in apa rece. Dupa ce se curata coaja, se taie in patru. Se fac siropul din pulpa fructului pasiunii si se fierb rosiile in el, timp de 10 minute. Se da la rece in frigider.

Se curata mango si se taie cuburi. Se fierbe mango cu zaharul si apa, apoi, dupa 10 minute de fierbere, se mixeaza mango, se adauga smantana, se topesc foile de gelatina si se amesteca toate ingredientele impreuna.

Panna cota cu mango si rosii confiate cu piure de fructul pasiunii

Panna_cota_cu_mango_si_rosii_confiate_cu_piure_de_fructul_pasiunii

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.