Panna cota cu mango si rosii confiate cu piure de fructul pasiunii
PrinteazaPanna cota cu mango si rosii confiate cu piure de fructul pasiunii din: manfo, zahar, smantana, apa, foi de gelatina, rosii, fructul pasiunii.
- 1 mango
- 250 g zahar
- 100 ml apa
- 500gr smantana
- 3 foi gelatina
Ingrediente rosii confiate:
- 2 rosii
- 50 g zahar
- 1 fructul pasiunii
- 30 ml apa
Mod de preparare:
Rosiile trebuie se baga in apa fierbinte 15 secunde, apoi se racesc in apa rece. Dupa ce se curata coaja, se taie in patru. Se fac siropul din pulpa fructului pasiunii si se fierb rosiile in el, timp de 10 minute. Se da la rece in frigider.
Se curata mango si se taie cuburi. Se fierbe mango cu zaharul si apa, apoi, dupa 10 minute de fierbere, se mixeaza mango, se adauga smantana, se topesc foile de gelatina si se amesteca toate ingredientele impreuna.
Panna cota cu mango si rosii confiate cu piure de fructul pasiunii
Pofta buna!