Panna cotta cu dulceata

Printeaza

Panna cotta cu dulceata din: dulceata de zmeura, frisca, lapte, zahar, foi de gelatina, vanilie.

Ingrediente:Panna_cotta_cu_dulceata

  • dulceata de zmeura
  • 500 ml frisca
  • 100 ml lapte
  • 100 g zahar
  • 6 foi gelatina
  • vanilie

 

Mod de preparare:

Pune într-un bol frişca, laptele, zahărul şi vanilia. Ţine pe foc până ce ajung la punctul de fierbere, amestecând până ce se topeşte zahărul. Dă deoparte când apar mici bule pe marginea bolului.

Adaugă în amestecul fierbinte gelatina hidratată separat în apă şi scursă.

Amestecă până ce se încorporează. Pune din compoziţie în ramekinuri şi dă la frigider minimum două ore. înainte de a servi, scufundă fundul rame- kinurilorîn apă călduţă şi răstoarnă panna cotta pe farfurie.

Serveşte cu dulceaţă de zmeură şi frunze de mentă.

Panna cotta cu dulceata

Panna_cotta_cu_dulceata

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Vreau si eu din panna cotta din asta 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.