Panna cotta cu dulceata
PrinteazaPanna cotta cu dulceata din: dulceata de zmeura, frisca, lapte, zahar, foi de gelatina, vanilie.
- dulceata de zmeura
- 500 ml frisca
- 100 ml lapte
- 100 g zahar
- 6 foi gelatina
- vanilie
Mod de preparare:
Pune într-un bol frişca, laptele, zahărul şi vanilia. Ţine pe foc până ce ajung la punctul de fierbere, amestecând până ce se topeşte zahărul. Dă deoparte când apar mici bule pe marginea bolului.
Adaugă în amestecul fierbinte gelatina hidratată separat în apă şi scursă.
Amestecă până ce se încorporează. Pune din compoziţie în ramekinuri şi dă la frigider minimum două ore. înainte de a servi, scufundă fundul rame- kinurilorîn apă călduţă şi răstoarnă panna cotta pe farfurie.
Serveşte cu dulceaţă de zmeură şi frunze de mentă.
Panna cotta cu dulceata
Pofta buna!
Vreau si eu din panna cotta din asta 🙂