Panna cotta cu roşii uscate si linte

Printeaza

Panna cotta cu roşii uscate si linte: lapte, smnatana, linte rosie, rosii uscate, muguri de boabe, ghimbir, menta, sare, piper, gelatina, biscuit cu custuroi, rosii cherry, capere.

Ingrediente:Panna_cotta_cu_rosii_uscate_si_linte.png

  • 500 ml lapte
  • 300 ml smântână grasă
  • 100 g linte roşie
  • 3 linguri roşii uscate, în ulei
  • 50 g muguri de boabe (fasole mung)
  • 1/2 linguriţă ghimbir
  • 2 crenguţe mentă proaspătă
  • sare
  • piper
  • 2 plicuri gelatină
  • 1 biscuit cu usturoi

Ingrediente  garnitură şi decor:

  • 4-5 roşii cherry
  • 1 lingură capere
  • 4-5 frunze mentă
  • 2-3 căţei de usturoi
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Intâi de toate fierbi laptele cu frunzele de mentă. Il laşi la răcit câteva minute, după care adaugi smân­tână, roşiile us­cate şi tăiate mărunt, lintea şi mugurii de boabe. Condi­mentezi după gust.

Adaugi apoi gelatina, preparată după instrucţiunile de pe plic. Compoziţia obţinută o torni în forme şi le dai la rece pentru 2 ore.

Tai roşiile cherry în jumătate şi le căleşti în 2 linguri de ulei (de la roşiile uscate), împreună cu usturoiul şi caperele.

Panna cotta cu roşii uscate si linte

Panna cotta cu_rosii_uscate_si_linte

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.