Panna cotta falsa

Printeaza

Panna cotta falsa din: lapte de soia, vanilie, miere, lamaie, gelatina, zmeura, afine, menta.

Ingrediente:

  • 500 ml lapte de soia sau de migdale
  • 1 esenţă de vanilie
  • 5 linguri miere
  • 1/2 linguriţă suc de lămâie
  • 2 foi gelatină neutră naturală din agar-agar
  • zmeură
  • afine
  • mentă

 

Mod de preparare Panna cotta falsa:

Se pune gelatina la înmuiat în apă rece. Apoi se adaugă puţină apă caldă, ca să se dizolve complet.

Se amestecă laptele de soia cu mierea, vanilia, zeama de lămâie şi gelatina diluată.

Se toarnă în boluri şi se dă la rece 3 ore. Se ornează cu fructe de pădure şi frunzuiţe de mentă.

Se serveşte rece sau la temperatura camerei.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.