Papadii cu mere acre si sos italian
PrinteazaPapadii cu mere acre si sos italian din: sare, ulei, suc de lamaie, asezonari italienesti, mar, papadii verzi, laptuca.
- sare după gust
- două linguri de untdelemn de măsline
- trei linguri de suc de lămâie
- una-două linguriţe de asezonări italieneşti (facultativ)
- un măr mic, cu coajă, mărunţit
- două ceşti de păpădii verzi
- o ceaşcă de lăptucă
Mod de preparare:
Pentru a prepara sosul italienesc, amestecaţi laolaltă sarea, untdelemnul de măsline, sucul de lămâie şi asezonările italieneşti, până se omogenizează.
Puneţi mărul mărunţit pe fundul unei salatiere.
Tocaţi verdeţurile şi lăptuca şi puneţi-le peste bucăţelele de măr.
Presăraţi sosul peste salată şi serviţi.
Pofta buna!