Papadii cu mere acre si sos italian

Printeaza

Papadii cu mere acre si sos italian din: sare, ulei, suc de lamaie, asezonari italienesti, mar, papadii verzi, laptuca.

Ingrediente:

  • sare după gust
  • două linguri de untdelemn de măsline
  • trei linguri de suc de lămâie
  • una-două linguriţe de asezonări itali­eneşti (facultativ)
  • un măr mic, cu coajă, mărunţit
  • două ceşti de păpădii verzi
  • o ceaşcă de lăptucă

 

Mod de preparare:

Pentru a prepara sosul italienesc, amestecaţi laolaltă sarea, untdelemnul de măsline, sucul de lămâie şi asezonările italieneşti, până se omogenizează.

Puneţi mărul mărunţit pe fundul unei salatiere.

Tocaţi verdeţurile şi lăptuca şi puneţi-le peste bucăţelele de măr.

Presăraţi sosul peste salată şi serviţi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.