Anason: Beneficii pentru Sănătate, Rețete Delicioase și Tot ce Trebuie Să Știi. Anasonul cunoscut și sub denumirea de “Pimpinella anisum,” este o plantă aromatică cu flori albe și mici, originară din bazinul mediteranean. Această plantă este apreciată pentru aroma și semințele sale folosite în bucătărie și în industria parfumurilor, dar și pentru beneficiile sale asupra […]
Papanasi cu afine
PrinteazaPapanasi cu afine din: oua, faina, ulei, branza, dulceata, zahar, smantana.
Ingrediente:
- 1 kg brânză de vaci, bine scursă
- 6 ouă
- 9 linguri făină
- 1 praf sare
- ulei, pentru prăjit
- smântână, după gust
- dulceaţă de afine
- 2-3 linguri zahăr pudră
Mod de preparare:
Papanasi cu afine: Freci brânza de vaci cu gălbenuşurile, cu făina şi cu sarea. Baţi albuşurile spumă şi le încorporezi în brânză.
Dacă aluatul este moale, mai presari făină. Laşi deoparte 10 minute, lei aluat cu lingura şi prăjeşti papanaşii în ulei încins.
Ii serveşti, după gust, presăraţi cu zahăr pudră, cu smântână şi cu dulceaţă.
Pofta buna!
Caltaboși Oltenesti Tradiționali: Savoarea Autentică a Bucătăriei
Caltaboși Oltenesti Tradiționali: Savoarea Autentică a Bucătăriei din: maruntaie de porc, carne de porc, orez, ceapa, usturoi, piper negru, sare, cimbru, boia, mate de porc Descoperă o rețetă veche, adânc înrădăcinată în tradițiile culinare românești: Caltaboșii Oltenesti. Acest preparat, bogat în arome și istorie, îmbină gustul autentic al bucătăriei tradiționale cu tehnici de preparare transmise […]