Ciorbă cu Carne de Porc – Rețetă Autentică din: carne de porc, morcovi, radacina de patrunjel, ceapa, ardei gras, cartofi, telina, rosii, ulei, leustean, sare, piper, apa. Descoperiți farmecul bucătăriei românești cu această rețetă de ciorbă de porc, o mâncare îndrăgită și răspândită în toată România. Această rețetă combină gustul autentic al bucătăriei tradiționale cu […]
Papanasi de Bucovina
PrinteazaPapanasi de Bucovina din: branza de vaci, ou, zahar vanilat, stafide, sare, zahar, faina de grau, gris.
Ingrediente:
- 300g brânza de vaci
- 1ou
- 2 pliculete zahar vanilat
- 25g stafide
- 1 vârf de cutit sare
- 25g zahar tos
- 2 linguri faina de grâu
- 2-3 linguri gris
Mod de preparare:
Papanasi de Bucovina: amesteca bine toate ingredientele si se fac gogoloaie care se latesc dupa modelul pârjoalelor moldovenesti.
prajesc pe ambele parti în ulei încins.
servesc cu înghetata deasupra, smântâna sau dulceata, sau, ca sa nu gresiti, cu toate la un loc.
Pofta buna!
Plăcinte Boierești: Rețetă Autentică
Plăcinte Boierești: Rețetă Autentică din: faina, apa, drojdie, zahar, sare, ulei, unt, branza dulce de vaci, oua, zahar vanilat. Descoperă secretul bucătăriei tradiționale românești cu această rețetă autentică de plăcinte boierești! Aceste delicii culinare, cu rădăcini adânci în istoria gastronomică a României, combină gustul autentic cu o poveste fascinantă. În această rețetă, vei învăța cum […]
Pofta buna!
Incoming search terms:
- papanasi bucovineni