Papanasi bucovineni cu dulceata

Printeaza

Papanasi bucovineni cu dulceata din: brânză de vaci, oua, faina, sare, ulei, smântână, dulceaţă, zahar pudra.

 

Ingrediente:

  • 1 kg brânză de vaci, bine scursă
  • 6 ouă
  • 9 linguri făină
  • 1 praf sare
  • ulei, pentru prăjit
  • smântână
  • dulceaţă
  • zahăr pudră

 

Mod de preparare:

Freci brânza de vaci cu găl­benuşurile, cu făina şi cu sarea. Baţi albuşurile spumă şi le încor­porezi în brânză.

Laşi deoparte 10 minute, lei aluat cu lingura şi prăjeşti papanaşii în ulei încins.

Ii serveşti, după gust, presă­raţi cu zahăr pudră, cu smântână şi cu dulceaţă.

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.