Papanasi cu cartofi

Printeaza

Papanasi cu cartofi din: cartofi, faina, drojdie, grasime, unt.

Ingrediente:Papanasi cu cartofi

  • 500 g cartofi
  • 1/2 pahar faina
  • 25 g drojdie
  • 2 linguri grasime
  • 1 lingura unt

 

 

Mod de preparare:

Cartofii cruzi curatati de coaja se dau repede pe razatoare ca sa nu se innegreasca, se pun intr-o cratita sau castron se adauga drojdie de bere muiata in 1/4 pahar de apa rece, se sareaza, se pune faina (se poate adauga 1 ou).

Toate acestea se freaca bine si se pun la loc cald sa creasca.

Se iau apoi papanasii cu lingura imbibata in grasime si se prajesc in tigaie in grasime foarte bine incinsa.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.