Papanaşi cu dovlecei si branza de vaci

Printeaza

Papanaşi cu dovlecei si branza de vaci: dovlecei, oua, unt, sare, faina, branza de vaci.

Ingrediente:Papanasi_cu_dovlecei_si_branza_de_vaci

  • 2 dovlecei
  • 2 ouă
  • 100 g unt
  • sare
  • făină
  • 2-3 linguri brânză de vaci

 

 

Mod de preparare:

Cureţi de coajă dovleceii, apoi îi dai pe râzătoare, îi presari cu sare şi îi laşi în strecurătoare, să se scurgă zeama. Ii presezi bine şi îi amesteci cu brânza de vaci, ouă, făina şi amesteci, înmoi o lingură în apă rece, ca să nu se lipească compoziţia de ea şi dai drumul compoziţiei într-o cratiţă cu apă clocotită, cu puţină sare.

Papanaşii sunt gata în circa 5 minute. Când se ridică, sunt fierţi. Scoţi apoi papanaşii pe un platou şi torni peste ei unt topit.

Papanaşi cu dovlecei si branza de vaci

Papanasi_cu_dovlecei_si_branza_de_vaci

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.