Papanasi cu fulgi de ovaz

Printeaza

Papanasi cu fulgi de ovaz din: branza dulce, oua, unt, fulgi de ovaz, faina, praf de copt, sare, ulei, dulceata.

Ingrediente:Papanasi cu fulgi de ovaz

  • 250 g branza dulce
  • 2 oua
  • 1 lingura cu unt
  • 1 cana cu fulgi de ovaz
  • 200 g faina
  • 1 praf de copt
  • sare
  • 1 cana cu ulei
  • dulceata sau zahar

 

Mod de preparare:

Puneti in castron branza, faina, fulgii de ovaz, ouale crude, putina sare si praful de copt. Framantati cu mana ca sa obtineti un aluat uniform, adaugati untul fierbinte si mai framantati 1 minut. Faceti suluri subtiri cat degetul mic din aluat, apoi faceti covrigei pe care-i rumeniti in ulei fierbinte.

Scoateti papanasii pe servetele, lasati-i 10 minute ca sa piarda grasimea de pe ei, treceti-i pe platou si pudrati-i cu zahar sau dulceata suficienta. Serviti calzi sau reci.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • https://www restaurantedelux ro/papanasi-cu-fulgi-de-ovaz html

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.