Papanasi cu fulgi de ovaz
PrinteazaPapanasi cu fulgi de ovaz din: branza dulce, oua, unt, fulgi de ovaz, faina, praf de copt, sare, ulei, dulceata.
- 250 g branza dulce
- 2 oua
- 1 lingura cu unt
- 1 cana cu fulgi de ovaz
- 200 g faina
- 1 praf de copt
- sare
- 1 cana cu ulei
- dulceata sau zahar
Mod de preparare:
Puneti in castron branza, faina, fulgii de ovaz, ouale crude, putina sare si praful de copt. Framantati cu mana ca sa obtineti un aluat uniform, adaugati untul fierbinte si mai framantati 1 minut. Faceti suluri subtiri cat degetul mic din aluat, apoi faceti covrigei pe care-i rumeniti in ulei fierbinte.
Scoateti papanasii pe servetele, lasati-i 10 minute ca sa piarda grasimea de pe ei, treceti-i pe platou si pudrati-i cu zahar sau dulceata suficienta. Serviti calzi sau reci.
Pofta buna!
Incoming search terms:
- https://www restaurantedelux ro/papanasi-cu-fulgi-de-ovaz html