Papanasi de cartofi cu cascaval

Printeaza

Papanasi de cartofi cu cascaval din: cartofi, cascaval, oua.

Ingrediente:Papanasi de cartofi cu cascaval

  • 4-5 cartofi
  • 150 g caşcaval ras
  • 2 ouă

 

Mod de preparare:

Cartofii cruzi se curăţă de coajă şi se dau prin râzătoare, apoi se amestecă bine cu ouăle şi caşcavalul ras. Se pune untdelemn mai mult în cratiţă şi se înfierbântă.

Când este fierbinte se pune câte o lingură din compoziţie şi se prăjesc pe ambele părţi.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.