Papanaşi de cartofi

Printeaza

Papanaşi de cartofi

Ingrediente:Papanaşi de cartofi

  • 500 g cartofi
  • 1/2 pahar făină
  • 25 g drojdie
  • 2 linguri ulei
  • 1 ou
  • sare
  • smântână sau unt

 

Mod de preparare:

Cureţi cartofii, îi speli şi îi dai pe răzătoarea cu ochiuri mici. îi amesteci apoi cu drojdia de bere înmuiată în 1/4 pahar apă rece, adaugi apoi oul, puţină sare şi făină.

Freci totul bine şi laşi la crescut la loc cald. Cu o lingură înmuiată în ulei formezi papanaşi pe care îi prăjeşti în ulei încins. îi mănânci fierbinţi, cu smântână sau unt.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.