Papanasi de mamaliga

Printeaza

Papanasi de mamaliga

Ingrediente:Papanasi de mamaliga

  • 1,5 l lapte
  • 500 g mălai
  • 1 linguriţă de sare
  • 1 lingură de unt
  • 400 g brânză de burduf sau caşcaval ras
  • 2 ouă
  • pesmet
  • ulei pentru prăjit

 

Mod de preparare:

Se prepară o mămăligă din lapte, mălai şi sare. După ce a fiert, se amestecă cu brânza, untul, ouăle, apoi luăm cu lingura, facem formă de papanaş turtit, dăm prin pesmet şi punem la prăjit în ulei.

Se servesc cu smântână.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.