Papanasi din gris cu branza de vaci

Printeaza

Papanasi din gris cu branza de vaci din: branza, gris, unt, zahar, ou, sare, lamaie.

Ingrediente:

  • 200 g brânză de vaci
  • 100 g gris
  • 50 g unt
  • 50 g zahăr pudră
  • 1 ou
  • sare
  • coajă de lămăie

 

Mod de preparare:

Papanasi din gris cu branza de vaci: Amestecaţi brânza cu oul, adăugaţi grisul în ploaie, omogenizaţi folosind o lingură de lemn, adăugaţi sare şi coajă de lămâie şi luaţi din amestec cu o linguriţă in cantităţi potrivite, puneţi să fiarbă în apă fierbinte.

Lăsaţi focul mic 10 min, scoateţi papanaşii cu supieră, puneţi-i într-un castron, stropiţi cu unt şi pudraţi cu zahăr farin.

Serviţi desertul cald.

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Borș de Legume cu Ghimbir și Morcov

Borș de Legume cu Ghimbir și Morcov: este o alegere perfectă pentru o masă sănătoasă. Această combinație de ingrediente adaugă o notă picantă și dulce borșului tradițional, oferind în același timp numeroase beneficii pentru sănătate. Ingrediente 2 linguri de ulei de măsline extra-virgin – Uleiul de măsline adaugă o savoare bogată și conține grăsimi sănătoase […]

Pesto de Kale și Nuci

Pesto de Kale și Nuci – o alternativă delicioasă și nutritivă la clasicul pesto genovez. Acest sos vibrant și sănătos este perfect pentru a adăuga un plus de savoare pastelor, sandvișurilor sau ca dip pentru legume. Kale-ul și nucile se combină armonios pentru a crea un pesto bogat în nutrienți și arome. Kale-ul este considerat […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.