Papanasi cu dulceata din fructe de soc din: branza, oua, faina, drojdie, zahar, sare, ulei, smantana, dulceaţă. Ingrediente: 500 g brânză dulce 3 ouă 250 g făină 15 g drojdie proaspătă 1 linguriţă zahăr 1 praf de sare 200 ml ulei Pentru decor: smântănă dulceaţă din fructe de soc Mod de preparare: Dizolvi drojdia şi […]
Papanasi fierti cu branza de vaci
PrinteazaPapanasi fierti cu branza de vaci din: branza de vaci, ou, gris, faina, unt, pesmet.
Ingrediente:
- 100 g brinzâ de vaci
- 1 ou
- 15 g gris
- 1 linguriţă făină
- 5 g unt
- pesmet
Mod de preparare:
dă brînza de vaci prin sită, apoi se amestecă cu oul, grisul şi făina pană se obţine o compoziţie omogenă, de o consistenţă mai moale.
ia cu lingura din această compoziţie, se pune pe planşeta presărată cu făină, modelandu-se în grămăjoare mici de formă rotundă.
fierb în apă clocotită, acoperit, la foc încet, 10-15 minute, pana se ridică la suprafaţă şi devin pufoşi.
strecoară apoi şi se dau prin untul topit amestecat cu pesmetul rumenit deschis, într-un vas fără grăsime.
Pofta buna!
Papanasi cu dulceata de visine si ciocolata
Papanasi cu dulceata de visine si ciocolata din: branza de vaci, oua, faina, praf de copt, bicarbonat de sodiu, zahar, coaja de lamaie, ulei, smantana, dulceata de visine, sos de ciocolata. Ingrediente: 700 g brânză de vaci 3 ouă 500 g făină o linguriţă praf de copt o linguriţă bicarbonat de sodiu un pliculeţ zahăr […]
Papanasi fierti cu pesmet din: branza de vaci, faina, oua, pesmet, sare. Ingrediente: 500 g branza dulce de vaci 150 g faina 4 oua 2 linguri pesmet sare Mod de preparare: Se amestecă bine brânza de vaci cu ouăle, făina şi un praf de sare, se omogenizează compoziţia şi se rulează dându-i o formăde […]
Pofta buna!