Papanasi fierti cu pesmet

Printeaza

Papanasi fierti cu pesmet din: branza de vaci, faina, oua, pesmet, sare.

Ingrediente:Papanasi fierti cu pesmet

  • 500 g branza dulce de vaci
  • 150 g faina
  • 4 oua
  • 2 linguri pesmet
  • sare

 

Mod de preparare:

Se amestecă bine brânza de vaci cu ouăle, făina şi un praf de sare, se omogenizează compoziţia şi se rulează dându-i o formăde cilindru subţire, care se taie în bucăţi de mărime egală. Se turteşte puţin cu dosul palmei fiecare dintre aceste, bucăţi de compoziţie, apoi, cu un deget, se face câte o gaură în mijloc.
Se pun papanaşii la fiert în apă clocotită cu sare.

Când se ridică la suprafaţă, înseamnă că sunt fierţi. Se scot cu spumiera, se scurg bine, apoi se servesc fierbinţi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.