Papanasi fierti cu smantana

Printeaza

Papanasi fierti cu smantana din: brânză de vacă, faină, ouă, zahăr, smântână.

Papanasi fierti cu smantana

Ingrediente:

  • 1,5 kg brânză de vacă
  • 200 g faină
  • 2 ouă
  • 100 g zahăr
  • smântână

Mod de preparare:

Brânza se trece prin sită, se amestecă cu faină, zahăr, ouă şi se frământă bine.

Se porţionează papanaşii, se tăvălesc prin puţină făină, li se dă formă rotundă, se bat în palmă; cu ajutorul unui deget se face o gaură în mijloc şi se pun la fiert în apă clocotită.

Fierb acoperiţi până se ridică la suprafaţă. După 5-10 minute de la fierbere, se scot din apă. Se servesc calzi, cu smântână.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.