Papanasi fierti

Printeaza

Papanasi fierti 

Ingrediente:Papanasi fierti

  • 200 g brânză de vaci
  • 1 ou
  • 2 linguri de griş
  • 1 lingură de zahăr

 

Mod de preparare:

Amesteci toate ingredien­tele. Pui într-o oală apă cu sare la fiert. Pui compoziţia cu linguriţa în apa care fierbe.

Papanaşii sunt gata când s-au ridicat deasupra. Nu îi fierbi cu focul prea puternic, deoarece se sfărâmă. Ii poţi servi cu zahăr, iaurt, smântână sau unt.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.