Papanaşi cu gem de caise

Printeaza

Papanaşi cu gem de caise din: branza de vaci, faina, oua, zahar, bicarbonat, coaja de lamaie, gris, ulei, smantana, sare, gem de caise.

Ingrediente:

  • un kg brânză de vaci
  • 400 g făină
  • 4 ouă
  • 150 g zahăr
  • 4 g bicarbonat
  • coajă rasă de lămâie
  • 100 g griş
  • 200 ml ulei
  • 500 g smântână
  • un praf de sare
  • gem de caise

Mod de preparare:

Papanaşi cu gem de caise: Brânza de vaci se amestecă bine cu făina, ouăle bătute, zahărul, bicarbonatul, coaja de lămâie, grişul şi sarea.

Se frământă bine până ce compoziţia se omogenizează, se formează papanaşi şi se prăjesc în ulei încins până se rumenesc.

Se servesc calzi cu smântână şi gem de caise deasupra.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.