Papanasi moldovenesti

Printeaza

Papanasi moldovenesti

Ingrediente:Papanasi moldovenesti

  • 2 linguri gris
  • 2 linguri faina
  • 2 oua
  • sare
  • untura pentru prajit
  • 400 gr. brinza de vaci (scursa bine de zer)

 

Mod de preparare:

Se separa galbenusurile de albusuri. Se bat albusurile spuma. Se freaca bine brinza cu galbenusurile, cu faina, gris, sare. La sfirsit se adauga albusurile. Se incinge untura.

Se fac galusti turtite, se gauresc cu degetul, se pun la prajit, pe ambele parti, pina se rumenesc. Se servesc cu zahar si smintina.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.