Papanasi cu morcovi

Printeaza

Papanasi cu morcovi din: branza, oua, faina, zahar, morcovi, zahar, bicarbonat, sare, lamaie, dulceata, ulei, smantana.

Ingrediente:

  • 700 g brânză de vaci
  • 4 ouă mari
  • 400 g făină
  • 150 g zahăr
  • 2 morcovi noi
  • 2 plicuri zahăr vanilinat
  • 1 linguriţă bicarbonat
  • 1 praf de sare
  • coajă de lămâie
  • dulceaţă de căpşuni
  • ulei pentru prăjit
  • smântână dulce

 

Mod de preparare:

Papanasi cu morcovi: Baţi ouăle cu zahărul, brânza, bicarbonatul nestins, arome, apoi adaugi făină până obţii un aluat potrivit de tare.

Incorporezi treptat câte o lingură de morcovi raşi, apoi făina cernută. Formezi discuri pe care le găureşti la mijloc, dându-le forma de inel. Le prăjeşti lent în ulei încins, altfel nu au timp pentru a creşte.

Când sunt aurii, îi scoţi pe şerveţele absorbante, îi serveşti cu smântână si dulceaţă.

 

Pofta buna!

 

 

Pizza cu Feta, Măsline și Roșii

Pizza cu Feta, Măsline și Roșii – O Rețetă Mediteraneană Delicioasă. Dacă ești în căutarea unei variante mai ușoare și răcoritoare, pizza cu feta, măsline și roșii este alegerea perfectă.   Ingrediente 300 g făină tip 00 (pentru aluat) 180 ml apă caldă 7 g drojdie uscată 1 linguriță zahăr 2 linguri ulei de măsline […]

Pliny the Younger: O Experiență Unică a Berii Artizanale

Pliny the Younger: O Experiență Unică a Berii Artizanale – Pliny the Younger, produsă de celebra berărie Russian River din California, este una dintre cele mai căutate beri din lume. Această bere excepțională este un Triple IPA, ceea ce o face să se remarce prin complexitatea și intensitatea gustului. În fiecare an, lansarea sa atrage […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.