Papanasi muntenesti

Printeaza

Papanasi muntenesti

Ingrediente:Papanasi muntenesti

  • 2 oua
  • 3 linguri gris
  • 2 linguri unt
  • pesmet destul
  • 1 lingurita faina
  • sare
  • 300 gr. brinza de vaci (scursa bine de zer)

 

Mod de preparare:

Se pune apa sarata la fiert. Se amesteca bine brinza de vaci, faina, ouale, grisul si sarea. Se fac galuste turtite, se gauresc cu degetul, se pun in apa clocotind usor. Se prajeste pesmetul.

Cand papanasii se ridica la suprafata se mai lasa sa fiarba molcom (altfel se sfarima) inca un sfert de ora.

Se scurg, se ung cu unt, se tavalesc in pesmet. Se servesc cu zahar si smintina

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.