Papanasi prajiti

Printeaza

Papanasi prajiti

Ingrediente:

  • 300 g brînză de vacă
  • o felie paine
  • 1 ceaşcă lapte
  • 3 oua
  • 100 g unt
  • 3 linguri făină
  • 2 linguri pesmet
  • sare
  • smantana

Mod de preparare:

Papanasi prajiti: Papanaşii prăjiţi se fac la fel ca şi cei fierţi, cu deosebirea că albuşurile le ba­tem spumă şi le adăugăm la urmă, o dată cu un vîrf de cuţit de bicarbonat.

După ce facem papanaşii rotunzi în mînă, îi punem pe un fund, îi turtim pu­ţin şi îi păturim cu muchia cuţitului.

Prăjim papanaşii în unt sau în altă gră­sime pînă se rumenesc. îi prăjim în timpul mesei. Servim cu smîntană în sosleră.

 

Pofta buna!

 

 

 

1 comentariu

  1. Imi plac papanasii cu dulceata de mure.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.