tuica de prune, miere, scortisoara, cuisoare, coaja de portocala, lamaie, mere. Explorați profunzimea și bogăția gusturilor românești cu această rețetă exclusivă de țuică fiartă aromată. Perfectă pentru serile geroase de iarnă, această băutură îmbină tradiția cu inovația, oferind o experiență unică. Aflați cum puteți aduce magia sărbătorilor de iarnă […]
Papanasi rusesti
PrinteazaPapanasi rusesti din: branza de vaci, ou, faina, zahar, sare.
Ingrediente:
- 400 g brânză de vaci
- 1 ou
- 2 linguri de făină
- 1 praf de sare
- 1 lingură zahăr (opţional)
Mod de preparare:
Papanasi rusesti: amestecă ingredientele într-un bol până obţinem un aluat omogen şi lipicios, într-o farfurie plată turnăm puţină făină, care ne va fi de ajutor la formarea bilelor din aluat. Bilele de aluat le trecem prin faină şi le aplatizăm uşor.
Intr-o tigaie încingem puţin ulei de floarea soarelui şi le prăjim pe ambele părţi până obţinem o suprafaţă aurie şi crocantă.
Le scoatem pe un prosop de bucătărie pentru a scurge excesul de ulei.
servim cu smântână, gem, împreună cu diverse fructe.
Pofta buna!
Țuică Fiartă Aromată: Gustul Autentic
Boala Celiacă: Ghid Complet pentru Management și Dietă Fără Gluten
Boala celiacă este o afecțiune autoimună declanșată de ingestia glutenului, prezent în grâu, orz și secară. Această boală afectează intestinele subțiri și poate conduce la o varietate de simptome. Recunoașterea, diagnosticul și managementul acestei boli sunt esențiale pentru menținerea unei sănătăți optime. Ce Este Boala […]