Papanasi cu urda si gris facuti la cuptor
PrinteazaPapanasi cu urda si gris facuti la cuptor din: urdă proaspătă, oua, zahăr vanilat, zahăr pudră, gris, ulei, smantana, dulceata de visine.
Ingrediente:
- 400 g urdă proaspătă
- 2 ouă
- 5 pacheţele de zahăr vanilat
- 1-2 linguri zahăr pudră
- 2 linguri griş
- ulei pentru tavă
- smântână
- dulceaţă de vişine
Mod de preparare:
Amesteci urda cu ouăle, zahărul vanilat, zahărul pudră, cu un praf de sare şi cu grisul şi dai compoziţia de mai sus la rece pentru circa 30 de minute.
Ungi o tavă cu ulei, aşezi papanaşii şi îi dai la cuptor timp de 40 de minute.
Cât sunt fierbinţi, îi serveşti cu smântână şi dulceaţă deasupra, ambele reci.
Papanasi cu urda si gris facuti la cuptor
Pofta buna!