Papanasi

Printeaza

 

O reteta delicioasa de papanasi din: gris, faina, branza de vaci, oua, sare, ulei, zahar pudra, smantana si dulceata.Papanasi

Ingrediente :

  • 2 linguri griş
  • 3 linguri făină
  • 400 g brânză de vaci
  • 2 ouă
  • sare
  • ulei
  • 6 linguri zahăr pudră
  • 200 g smântână
  • dulceaţă

 

Mod de preparare:

Freci brânza cu gălbenuşurile, adaugi făina, grisul, un praf de sare, apoi albuşurile bătute spumă şi amesteci.

Formezi apoi papanaşii şi îi prăjeşti în ulei încins. Ii presari apoi cu zahăr pudră şi îi aduci la masă stropiţi cu smântână şi dulceaţă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.