Papara cu bureti din: ciuperci, oua, ulei, sare, piper, patrunjel. Ingrediente: 200 g bureţi ulei 4 oua sare piper flori de papadie patrunjel Mod de preparare: Se spală 200 g bureţi de mai, se taie şi se prăjesc în puţin ulei. Se bat 4 ouă cu sare, piper şi cu 6-7 flori de păpădie, […]
Papara cu lapte din: lapte, malai, branza, zahar, unt, smantana. Ingrediente: 1 l lapte nefiert 1 cană cu mălai (250 g) 250 g brânză dulce de vaci 5 linguri cu zahăr tos 2 linguri cu unt sare 1 cană (250 g) cu smantână proaspătă Mod de preparare: Punem laptele să fiarbă într-o cratiţă cu […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.