Papara cu branza

Printeaza

Papara cu branza din: franzela, ou, branza de oaie, lapte si unt.

retete

Ingredinte:

  • 1/2 franzela
  • 1 ou
  • 200 g branza de oaie
  • 1/2 l lapte
  • 2 linguri unt

 

 

Mod de preparare

Intr-un castron se bate oul cu laptele si se inmoaie franzela taiata felii.

Cind painea este bine imbibata cu lapte, se unge o cratita cu unt.

Se pune in cratita jumatate din piinea inmuiata, peste care se asaza un rind de branza, apoi iar un rind de paine si deasupra restul de branza.

Daca a mai ramas lapte, se toarna peste papara.

Se presara restul de unt si se da la cuptor. Se serveste imediat.

 

 

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

Papara cu bureti

Papara cu bureti

Papara cu bureti din: ciuperci, oua, ulei, sare, piper, patrunjel. Ingrediente: 200 g bureţi ulei 4 oua sare piper flori de papadie patrunjel   Mod de preparare: Se spală 200 g bureţi de mai, se taie şi se prăjesc în puţin ulei. Se bat 4 ouă cu sare, piper şi cu 6-7 flori de păpădie, […]

 

Papara de peste cu mamaliga

Papara cu lapte

Papara cu lapte din: lapte, malai, branza, zahar, unt, smantana. Ingrediente: 1 l lapte nefiert 1 cană cu mălai (250 g) 250 g brânză dulce de vaci 5 lin­guri cu zahăr tos 2 linguri cu unt sare 1 cană (250 g) cu smantână proaspătă   Mod de preparare: Punem laptele să fiarbă într-o cratiţă cu […]

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.