Papara cu carne si ceapa din: paine, lapte, carne tocata, ceapa, oua, unt, sare, piper.
Ingrediente:
1 paine de 1/2 kg
1/2 l lapte
350 g carne tocata
3-4 cepe
3 oua
150 g unt
sare, piper, dupa gust
Mod de preparare:
Bati ouale si le amesteci cu laptele. Tai painea felii pe care le dai prin amestecul de ou si lapte.
Toci ceapa si o calesti in unt, adaugi carnea tocata si tii amestecul pe foc mic timp de 30 de minute, amestecand mereu si adaugand la nevoie cate putina apa.
Ungi cu unt o tavă, nu prea mare şi aşezi un rând de felii de pâine înmuiată, apoi unul de carne tocată, astfel ca ultmul rând să fie format tot din pâine.
Torni laptele cu ou, rămas de la pâine, pui 2-3 cubuleţe de unt şi dai la cuptor la foc mediu pentru circa 45-60 de minute.
Papara cu branza din: franzela, ou, branza de oaie, lapte si unt. Ingredinte: 1/2 franzela 1 ou 200 g branza de oaie 1/2 l lapte 2 linguri unt Mod de preparare Intr-un castron se bate oul cu laptele si se inmoaie franzela taiata felii. Cind painea este bine imbibata cu lapte, se unge […]
Papara cu bureti din: ciuperci, oua, ulei, sare, piper, patrunjel. Ingrediente: 200 g bureţi ulei 4 oua sare piper flori de papadie patrunjel Mod de preparare: Se spală 200 g bureţi de mai, se taie şi se prăjesc în puţin ulei. Se bat 4 ouă cu sare, piper şi cu 6-7 flori de păpădie, […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.