Papara cu carne

Printeaza

O reteta simpla si gustoasa de papara cu carne, paine, lapte, ceapa, oua, unt, sare si piper.Papara cu carne

Ingrediente:

  • 1 pâine de 1/2 kg
  • 1/2 l lapte
  • 350 g carne de porc
  • 3-4 cepe
  • 3 ouă
  • 150 g unt
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Tai pâinea felii pe care le înmoi în lapte amestecat cu ouăle bătute. Cureţi şi toci ceapa pe care o căleşti în unt, adaugi carnea tocată, le căleşti împreună circa 30 de minute. In acest timp, adaugi şi puţină câtă puţină apă de mai multe ori şi, la final, potriveşti de sare şi piper.

Ungi cu unt orice vas care merge la cuptor, aşezi un rand de felii de pâine înmuiate în ouă cu lapte, apoi carne tocată şi con­tinui astfel încât ultimul rând să fie de pâine.

Torni laptele care ţi-a rămas, pui deasupra şi bucăţi de unt şi dai la cup­tor pentru 45-60 de minute, în funcţie de cuptor. E bună caldă şi, eventual, cu salată de roşii.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.