Papara de peste cu mamaliga

Printeaza

Papara de peste

Ingrediente:Papara de peste cu mamaliga

  • 2-3 linguri de mălai
  • untură pentru prăjit
  • 2-3 cartofi
  • 8 ouă
  • sare
  • 20 de pescuţi (porcuşori, beldiţe, clenişori, mrenuţe, boişteni)

 

Mod de preparare:

Cartofii se curăţă şi se taie cubuleţe se încinge untura şi se pun cartofii la prăjit.Peştii se grijesc de maţe, se spală şi se taie bucăţi de-o furculiţă cins­tită, se sărează, apoi se tăvălesc prin mălai .

Când aproape s-au rumenit cartofii, se pun şi peştii în untură încinsă, să se prăjească pe ambele părţi .

Se bat bine ouăle şi, când peştii sunt crocanţi, se toarnă în tigaie, se acoperă şi se lasă să se umfle papara, să se asemene cu mămăliga pie­troasă de lângă ea.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.