Papara de paine

Printeaza

Papara de paine din: paine, lapte, branza de oaie, unt, oua, branza, sare.

Poate te intereseaza si:

 

Ingrediente:Papara de paine

  • 12 felii de pâine
  • 2 ceşti lapte
  • 4 linguri brânză de oi
  • 2 linguri unt
  • 2 ouă
  • 1 lingură brânză rasă
  • sare

 

Mod de preparare:

Se taie dintr-o franzelă albă felii groase de un deget. Se pun să se moaie cu lapte. Se unge cu unt o formă rezistentă la foc.

Se aşază pe fund un rând de felii de pâine, se presară brânză de oi, care nu trebuie să fie iute, apoi din nou pâine şi brânză, având grijă ca forma să nu fie prea plină, deoarece papara creşte la cuptor.

Se adaugă o lingură de unt şi două ouă bătute cu o ceaşcă de lapte şi puţină sare.

Se presară brânză rasă. Se dă la cuptor să se rumenească încet, trei sferturi de oră.

 

Pofta buna

!

2 comentarii

  1. A fost buna?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.