Papiota de peste

Printeaza

Papiota de peste din: salau, rosii cherry, ulei, lamaie, rozmarin, sare.

Ingrediente:Papiota_de_peste

  • 4 bucati salau
  • 16 rosioare cherry
  • 4 lingurite ulei
  • 4 felii lamaie
  • 2 lingurite rozmarin
  • sare

 

Mod de preparare:

Pestele se spala bine cu jet de apa rece, apoi se usuca pe un prosop absorbant de bucatarie. Se presara cu sare la interior si exterior, apoi se unge cu ulei, la fel, la interior si la exterior, si se asaza in cate o foaie facuta din hartie de copt.

Se pun deasupra pestilor cate patru rosioare taiate in doua, felii de lamaie si se repartizeaza pe fiecare In parte rozmarinul. Se impacheteaza pestele in hartia de copt si se asaza in tava.
Se coace 30 de minute si se aduce la masa in pachet.

Papiota de peste

Papiota_de_peste

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.