Papiote de hering cu creveti

Printeaza

O reteta de papiote de hering cu creveti din: file de hering, creveti, unt, nucsoara, lamai, mustar dulce, mustar cu hrean, ulei de masline, marar, sare si piper.

Ingrediente:

  • 12 bucati file de hering
  • 12 creveti mari
  • 100 g unt
  • un varf de cutit nucsoara
  • 2 lamai
  • 1 lingura mustar dulce
  • 1 lingura mustar cu hrean
  • 50 ml ulei de masline
  • 1 legatura marar
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curatati fileurile de oscioare, spalati-le, scurgeti-le bine de apa si stergeti-le cu servetele absorbante. Presarati-l cu sare si piper si puneti pe fiecare fileu cate un crevete. Rulati astfel fileurile si prindeti-le cu scobitori.

Puneti papiotele astfel pregatite intr-o tava, pe hartie de copt unsa cu unt. Amestecati intr-un castron zeama de la o lamaie cu mustarul, uleiul de masline, nucsoara, jumatate din legatura de marar, sare si piper dupa gust.

Stropiti cu acest amestec papiotele si puneti tava in cuptorul incins, la foc potrivit. Coaceti papiotele 30-40 de minute, apoi serviti-le calde, cate 3 la o portie, presarate cu mararul ramas, tocat marunt.

Papiote de hering cu creveti

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.